Tannimplantat

[vc_row][vc_column][vc_media_grid initial_loading_animation=»none» grid_id=»vc_gid:1487668103400-3ff246e3-4130-0″ include=»1599,1598,1596″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1487668270330{margin-top: 20px !important;}»]

Tannimplantat

Utviklingen av tannimplantater har kommet langt, og det er i dag mulig å erstatte stort sett alle tapte tenner med implantater.

Utvikling har også gjort holdbarheten av implantatene utrolig god. Majoriteten av de som har fått implantater bør kunne regne med en erstatning for sine tapte tenner som vil vare hele livet.

Tannimplantat komplikasjoner

Inngrepet som utføres for å sette inn tannimplantater betegnes som trygt og medfører sjeldent alvorlige komplikasjon.

Selve inngrepet skjer ved hjelp av lokalbedøvelse, som gjør behandlingen smertefri. I dagene etter inngrepet kan det forekomme hevelse og

Inngrepet skjer vanligvis ved hjelp av lokalbedøvelse og er smertefritt.

Du kan lese mer om inngrepet steg-for-steg her.

Hva koster tannimplantater?

Prisen på tannimplantater varierer på bakgrunn av pasientens behov og behandlingens omfatning.  Vi oppfordre derfor alle som har behov for tannimplantater til å bestille tid hos oss, slik at vi kan sammensette en pris som passer til den enkelte pasientens behov.

Tannimplantat refusjon

Det finnes visse støtt- og refusjonsordninger for utgifter til tannbehandling. Du kan lese reglene i Helse- og Omsorgsdepartementets rundskriv: «Regelverk og takster vedrørende stønad til dekning av utgifter til tannbehandling for 2017».

Er du i tvil om hvorvidt du har rett til refusjon av tannimplantater, oppfordre vi deg til å kontakte oss for en undersøkelse for vi klarlegger dine behandlingsbehov samt bakgrunnen for disse.

Les mer om tannimplantater eller bestill en tid hos en av våre dyktige tannleger.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]